WORKSHOPS

Of het nu voor een verjaardag of een bruiloft is, een middagje uit met vriendinnen of u zoekt een teambuilding activiteit, een dagdeel schilderen is een heel geschikt medium en heel gezellig.

Ik bereid alles voor, neem al het materiaal mee naar uw lokatie en ruim nadien alles weer op.

Neem contact met mij op. Samen maken we een plan dat voor uw situatie geschikt is. Het aantal deelnemers en de materiaal keuze zal uiteindelijk mede de prijs bepalen.


VOORBEREIDING EN WORKSHOP

PORTRETTEN

OPDRACHTEN:

Een mooie portret tekening van uw kinderen of kleinkinderen is een prachtig en origineel cadeau om te geven.

Neem contact met mij op om een afspraak te maken. We overleggen over de maat van het werk, en hoeveel portretten u in de tekening wilt hebben.

Ik maak graag zelf de foto's die ik voor de tekening ga gebruiken. Samen bekijken we deze en kiezen de foto waar naar ik de portretten ga tekenen.

SCHILDERLESSEN

SCHILDERLESSEN in mijn atelier in het centrum van Amsterdam.

Of u nu al jaren heeft geschilderd of u wilt aan een nieuwe hobby beginnen. Ik kan u op weg helpen in mijn atelier.

De beginners kan ik begeleiden naar van het schetsen naar het begin van een schilderij. De gevorderden kan ik begeleiden een nieuw pad in te slaan of hun vaardigheden helpen verdiepen. De klassen gaan in blokken van 10 lessen van 3 uur en bedragen €400 per blok.

Neem contact met mij op voor dagen en tijdstippen.

[email protected]PAINTING CLASSES of all levels in my studio in the heart of Amsterdam. Ten 3 hour-classes for €400.
Contact me for openings.

JUWELEN MAKEN


JUWELEN LATEN MAKEN:

heeft u goud liggen uit erfenissen en daar doet u niets mee? Laat het omsmelten tot iets moois. Voor ontwerpen, ringmaten, prijzen of opdrachten kunt u contact opnemen met Martje.

ZELF JUWELEN MAKEN:

Als u zelf een ring wilt maken onder begeleiding van Martje dan kan dat ook. Ik help met het ontwerp en assisteer bij het proces. Afhankelijk van de moeilijkheid kan ik ook vooraf een schatting maken van het aantal lessen dat ervoor nodig is uw juweel te maken. Neem in beiden gevallen contact op per e-mail:

[email protected]COMMISSIONS:
Please contact me for any questions regarding my jewelry, ring sizes, prices, commissions or special designs. If you have old gold laying around, use it, melt it into something lovely or re-design the old piece. Make an appointment to discuss the possibilities.


MAKE YOUR OWN JUWELRY:

If you like or wish, you can come to my studio to create your own jewelry. I will advise you on your design and assist you in creating the piece. Contact me to make a plan and discuss how many sessions are needed to make your own design.

Contact me to discuss possibilities.